Verhoomo Varma Sauma Ky

Olen Susanna Ignatius, 35 vuotta. Ammatiltani olen verhoilija ja yrittäjä. Perustin Varma Sauma Ky:n kesäkuussa 2015 Villähteelle, Liike- ja yrityskeskus Korille, vanhaan Puusepän saliin. 2016 alkuvuodesta muutin korin sisällä alakertaan, katutasoon.

Seuraava muutos tuli loppuvuodesta 2016 kun sain kolleegani Tiinan muuttamaan verhoomonsa luokseni Korille. Löimme hynttyyt yhteen ja siitä alkoi yhteinen menestystarinamme!

Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin tuli taas aika uudistautumiselle. Päätimme muuttaa
Lahden Metsäpeltoon uusiin tiloihin. Työmme jatkuu samanlaisena kuin ennenkin, mutta uudessa ympäristössä.
Kori antoi minulle paljon ja on upea paikka, lämpimät suositukseni!

Työssäni parasta on nähdä omien käsiensä jälki heti. On mahtavaa saada palvella asiakkaita ja toteuttaa heidän verhoilutoiveitaan.

Työn ulkopuolella olen äiti ja vaimo. Perhe on tietenkin ykkönen, joten en ihan ympäripyöreitä päiviä tee :)
Stacks Image 49
Minä olen Tiina Kärkäs, 30 vuotta. Olen myöskin ammatiltani verhoilija ja yrittäjä. Olemme valmistuneet samalta verhoilulinjalta Susannan kanssa. Olen aloittanut yrittäjänä helmikuussa 2015, ostettuani Lahdessa taannoin paljon veneen kuomuja tehneen "kuomu-Jussin" yrityksen varaston. Näin ollen meillä on hyvät edellytykset myös uusien venekuomujen valmistukseen!

Perheeseeni kuuluvat mies ja koira. Töiden lisäksi urheilen ja vietän aikaa ystävieni kanssa.

Olen tehnyt yhteistyötä Susannan kanssa joulukuusta 2016 Verhoomo Varman Sauman "nimissä". Tervetuloa meitä moikkaamaan!
Stacks Image 51